Gençlik Akran Eğitimi ve Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi Yaz Kampı Başvuruları Başladı

Gençlik Akran Eğitimi ve Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi Yaz Kampı, 29 Haziran - 13 Temmuz 2017 tarihleri arasında 3 etap halinde İzmir Karşıyaka Yamanlar Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

29 Haziran - 3 Temmuz 2017 tarihleri arasında kampın ilk etabında Gençlik Akran Eğitimi; 4-8 Temmuz 2017 ve 9-13 Temmuz 2017 tarihleri arasındaki etaplarda ise Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi düzenlenecektir.

Gençlik Akran Eğitimi'nde, CHP Tarihi, CHP Parti Programı, CHP Tüzüğü, Etkili İletişim, Sosyal Demokrasi ve Sosyal Proje Tasarımı konuları işlenerek, sosyal proje uygulaması gerçekleştirilecektir.

Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi'nde, Sosyal Demokrat İdeoloji, Örgütlenme ve Dayanışma Anlayışı, Evrensel İnsan Hakları, Dünya ve Türkiye'deki Güncel Konular, Sosyal Demokrat Pencereden Çalışma Hayatı, Emek ve Sendikalar, Basın Özgürlüğü, Kadın-Erkek Eşitliği, Dünyada İz Bırakan Devrimler ve Atatürk'ü Anlamak konuları işlenerek; oluşturulacak çalışma gruplarıyla atölye çalışmaları yapılacaktır.

Her iki eğitimde de “Deneyim Konuşuyor” başlıklı toplantılar yapılarak milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yönetiminde yer alan deneyimli CHP’lilerin gençlerle buluşması sağlanacaktır.

Eğitim kampında siyasi eğitimlerin yanı sıra yoldaşlık kültürünün de gelişmesine katkı sunacak münazara ve sohbetler, film gösterimleri ve spor faaliyetleri gibi çeşitli etkinliklere de yer verilecektir.

>>BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

SON BAŞVURU: 15 HAZİRAN 2017, SAAT 17:00

GENEL BİLGİLER:

1. Eğitim kampına başvuran katılımcılar 18 yaşını doldurmuş olmalı, 30 yaşından küçük olmalıdır.

2. Kampa katılmak isteyenler başvuru formundaki bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurmalıdır.

3. Her kamp dönemi iki sınıf halinde planlanmış olup, her sınıfta 25 kişi eğitim alacaktır.

4. Eğitim haricindeki sınıf ve kamp kuralları katılımcılar tarafından belirlenecektir.

5. Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi'ne katılım için daha önce "Temel Üye Eğitimi" veya "Gençlik Akran Eğitimi" almış olma koşulu vardır.

6. Gençlik Akran Eğitimi'ni tamamlamak için sosyal projeyi uygulamak ve proje raporunu göndermek zorunludur.

7. Eğitimlere tam süre ile katılım zorunlu olup, eğitim programını tamamlayan katılımcılara sertifika verilecektir.

8. Konaklama ve yemek giderleri CHP Parti Okulu tarafından karşılanacaktır.

9. Kamp alanına ulaşım ve kişisel giderler katılımcılara aittir.

10. Milletvekillerimiz, Parti Meclisi Üyelerimiz, MYK Üyelerimiz, Belediye Başkanlarımız kampı ziyaret ederek gençlerle deneyimlerini paylaşacaklardır.