Ankara Gençlik Akran Eğitimi Katılmcı Başvuru Formu

Cumhuriyet Halk Partisi Parti İçi Eğitim Birimi, Akran Eğitimi Projesi çalışmalarına "Gençlik Akran Eğitimi" ile

devam ediyor.

CHP Parti Okulu bünyesinde gerçekleştirilen Gençlik Akran Eğitimi programında CHP Tarihi, Sosyal Demokrasi, İletişim, CHP Tüzüğü, CHP Programı ve Sosyal Proje uygulamaları konularının işleneceği siyasi eğitimlerin yanı sıra yoldaşlık kültürünün de gelişmesine katkı sunacak etkinliklerin yer alacağı ve “Deneyim Konuşuyor” başlıklı toplantılarda milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yönetiminde yer alan deneyimli CHP’lilerin gençlerle buluşması sağlanacak.

Gençlik Akran Eğitimi Ankara etabı 3-4 Haziran 2017 tarihlerinde Bülent Ecevit Siyaset Okulu Binasında gerçekleştirilecektir.

SON BAŞVURU: 30 MAYIS 2017, SAAT 17:00

GENEL BİLGİLER:

1. Eğitim programıına başvuran gençler 18 yaşını doldurmuş olmalı, ancak 30 yaşından küçük olmalıdır.

2. Eğitime tam süre ile katılım zorunludur.

3. Eğitimi başarı ile tamamlayan ve sonrasında sosyal proje üreterek uygulayan ve proje raporunu gönderen katılımcılara sertifika verilecektir.

4. Eğitim haricindeki sınıf kuralları katılımcılar tarafından belirlenir.

5. Eğitim programına katılmak isteyenlerin başvuru formundaki bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurması gerekmektedir.

>>BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ